Правилниче ^^

Go down

Правилниче ^^

Писане by Admin on Пон Юли 09, 2018 5:12 pm

               Общи правила!

1. Всякакви нецензурни думи и изказвания са напълно забранени, както и обсъждането на други потребители.
2. Писането на кирилица е препоръчително, все пак сме в България.
- изключение се прави само при предварително осведомяване от страна на потребителя по ЛС или в съответната тема.
3. Флуудът, Офф-топикът и спаменето са забранени. Мнения състоящи се само от емотикони, от една дума или само `Да` или `Не` се считат за Флууд.
4. Придържайте се към замисъла на темите и пишете само ако има какво да пишете.
5. Всеки потребител има лично мнение и то ще бъде уважено.
6. Всеки потребител може да се оплаче от друг независимо от причината, проблемът ще бъде широко обсъден и решението ще бъде справедливо.
7. Ако се нуждаете от помощ- питайте, но в съответните теми.
8. Зачистване на нередовни потребители ще се осъществява всеки месец, на 30 число.
Под нередовни имам в предвид:
- с 0 мнения
- не влизали повече от 4 месеца

9. Правописна норма: Писането с жълто не е позволено, тъй като дразни при четене. Препоръчително е и това синьо да се избягва от употреба, поради същата причина. Не се допуска смесването на цифри с букви, т. нар. 'Латиноцифровица' или 'Кирилизирани числа'. Не е препоръчително и "шаренето" на текста в мненията, като се има в предвид употребата на текстовия размер: много малки/ много големи.

10. Забранява се използването на опцията за цвят на заглавията на темите. Само теми с определена важност са с оцветени заглавия, потребителите нямат право. Темите с оцветени заглавия на потребители ( теми с герои, РП- истории или други ) ще бъдат трити без предупреждение!
avatar
Admin
Admin

Брой мнения : 4
Join date : 09.07.2018

http://katfil.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Re: Правилниче ^^

Писане by Admin on Пон Юли 09, 2018 5:15 pm

Правила на играта!1. Като за начало всеки потребител трябва да направи свой герой. Стара по следния начин:
- Всеки потребител отваря Нова тема със своето име и в нея пуска данните на героя си.
- Няма ограничения в броя на героите, колкото са Ви необходими толкова направете.
2. Главния замисъл на този Форум е РП, препоръчително е мненията да са по- дълги от 3- 4 реда, макар че е напълно разбираемо някой да няма муза ида не може да напише и едно смислено изречение, така че това правило не е чак толкова важно.
3. Всеки може да измисля собствено РП и да пуска нова тема за него, това ще става в определения подфорум, като преди това потребителят трябва да е осведомил за пускането на РП- то си.
4. Ако не желаете да четете дългите РП теми, свържете се с някой от Модераторите или Администратора ( с мен ) за да ви бъде разказано как се развиват нещата до момента и да можете да се включите без притеснения!
5. Никой потребител няма право да убива някой от героите на друг потребител. Всичко може да стане само със съгласието на собственика на дадения герой, който е станал " мишена" на убийството.!
6. Въвежда се като забрана създаването на всемогъщи герои, такива които остават невредими след силни магии или Богове! Особено Боговете, те могат да бъдат косвено споменавани, но не и използвани като герои с някаква голяма цел на простосмъртния свят. Силата на Боговете е огромна и всемогъща, затова и е забранено тяхно използване като герои, те просто си стоят или Горе или Долу, но не се бъркат лично в живота на другите герои.
7. Забравено е и създаването на напълно безсмъртни герои. както е ясно от философска гледна точна - нищо никога не е напълно безсмъртно ( пък и от друга страна тези герои са скучни).

Забавлявайте се!Следете тази тема, възможни са промени в Правилника!
avatar
Admin
Admin

Брой мнения : 4
Join date : 09.07.2018

http://katfil.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите